-Koningsdag-

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 april zijn wij de gehele dag gesloten. Wij wensen u allen een gezellige koningsdag toe!

Gietvloer betonlook

Beton legt de basis

Beton is niet meer weg te denken uit ons hedendaagse interieur: meubels, wanden en vloeren van beton zijn ontzettend populair. Ook wordt er steeds vaker gekozen voor gietvloeren met een betonlook voor in woningen en organisaties. En dat is niet vreemd: een gietvloer betonlook maakt namelijk elke ruimte net een beetje mooier!

De gietvloer betonlook in alle ruimtes

Een gietvloer betonlook staat prachtig bij rustige kleuren en natuurlijke materialen als hout en bamboe. Ook laat het fel gekleurde accessoires erg mooi uitkomen. De gietvloer legt de basis voor vele diverse stijlen. Combineer een Stone Gietvloer met jouw persoonlijke wensen, in de ruimte(s) die jij daarvoor geselecteerd hebt. Dit kunnen ruimtes zijn in uw eigen woning, maar natuurlijk ook zakelijke ruimtes.

Meer informatie over de gietvloer betonlook?

Wilt u graag meer informatie ontvanger over een gietvloer? Of wilt u advies over welke soort gietvloer voor u het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van de perfecte gietvloer!

  • Betonnen vloer

Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Klaar om een stap verder te nemen? Laten we beginnen te praten over uw project of idee en uitvinden hoe wij u kunnen helpen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×