Soort

Cementgebonden gietvloeren

Duidelijk zichtbare textuur

Cementgebonden gietvloeren zijn de meest authentieke gietvloeren van beton. Vergeleken met de gietvloeren van polyurethaan (kunststof) hebben cementgebonden vloeren een wat authentieke, robuuste look. Laag voor laag wordt deze gietvloer opgebouwd, voor een maximaal effect. Juist doordat deze vloeren niet helemaal egaal zijn, vallen vlekken, stofjes en vuiltjes niet zo op. Ook eventuele beschadigingen zijn nauwelijks storend door de robuuste structuur.

Duurzame cementgebonden gietvloer

Door de natuurlijke look and feel van cementgebonden gietvloeren worden ze vaak toegepast in een industrieel interieur. Een speciale afwerklaag zorgt ervoor dat de textuur zichtbaar blijft, maar de vloer toch strak en vlak wordt. Daarnaast zorgt deze afwerklaag ervoor dat de cementgebonden gietvloeren vloeistofdicht en vlekvrij blijven. Onze cementgebonden gietvloeren zijn verkrijgbaar in unieke, natuurlijke kleuren.


Ook een cementgebonden gietvloer?


Bent u enthousiast over onze cementgebonden gietvloer en wilt u graag meer informatie ontvangen? Of wilt u graag advies bij de aanschaf van een gietvloer? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Onze experts staan graag voor u klaar om u te adviseren.

  • Cementgebonden gietvloer
  • Betonnen vloer

Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Klaar om een stap verder te nemen? Laten we beginnen te praten over uw project of idee en uitvinden hoe wij u kunnen helpen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×